Skip to content

2023, μια χρονιά ανάπτυξης, εξωστρέφειας και καινοτομίας

To 2023 ήταν μια χρονιά ορόσημο στην Crystal Α.Ε., η οποία στη μακρόχρονη πορεία της έχει επιδείξει σημαντική πρόοδό και ανάπτυξη στη βιομηχανία παραγωγής επαγγελματικών ψυγείων και καταψυκτών.

Η εξωστρέφεια και η προσωπική επικοινωνία με τους συνεργάτες μας ήταν πρωταρχικός μας στόχος και το 2023. Συμμετείχαμε σε 5 από τις πιο σημαντικές διεθνείς εκθέσεις:

  • SIGEP 2023, Rimini, Italy
  • HORECA 2023, Αθήνα, Ελλάδα
  • EuroShop 2023, Dusseldorf, Germany
  • Host Milano 2023, Fieramilano (Rho), Italy
  • Saudi HORECA 2023, Riyadh, Saudi Arabia

Κατά τη διάρκεια των εκθέσεων είχαμε τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε για μια ακόμη φορά, καινοτόμες λύσεις επαγγελματικών ψυγείων και καταψυκτών, όπως η νέα σειρά CR & CRFV αερόψυκτων plug- in βιτρινών συντήρησης και κατάψυξης, που έχουμε αναπτύξει για την παγκόσμια αγορά. Διευρύναμε νέους επιχειρηματικούς ορίζοντες και πέτυχαμε συνεργασίες που ισχυροποιούν τη θέση μας ως έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές επαγγελματικών ψυγείων στον κόσμο. Παράλληλα η ομάδα μας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για όλες τις εξελίξεις του κλάδου και να παρακολουθήσει workshops για τις τελευταίες καινοτόμες τάσεις της βιομηχανίας.

Εκτός από τη συμμετοχή μας στις παραπάνω εκθέσεις, μετρήσαμε δεκάδες επισκέψεις και σε άλλες διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού παρακολουθώντας ενδελεχώς τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες στον τομέα του εξοπλισμού Ho.Re.Ca. και της βιομηχανίας παγωτού.

Η εξωστρέφεια, η δέσμευσή στην καινοτομία και την ικανοποίηση των πελατών μας θα είναι οι προτεραιότητες μας και την επόμενη χρονιά.

Ακουλουθήστε την Crystal S.Aκαι ανακαλύψτε ολοκληρωμένες λύσεις ψύξης και συντήρησης στον κλάδο τροφίμων, μαζικής εστίασης και σούπερ μάρκετ.

Επιστροφή πάνω